Johtamisen ja uudistamisen palvelumme tukevat asiakkaiden muutosta

Kuvituskuva

Asiakkaidemme toimintaympäristö on voimakkaassa murroksessa. Jotta voimme tukea paremmin asiakkaitamme, uudistamme palvelutarjontaamme ja panostamme ennakoivaan kehitystoimintaan.  Johtamisen ja uudistamisen palveluiden ytimen muodostavat hyödylliseksi koetut hankejohtamisen, arkkitehtuurin ja palvelumuotoilun asiantuntijapalvelut. Uutena kokonaisuutena mukaan tulee inhimillisen muutosjohtamisen palvelut.  Muutosjohtamisen palveluilla varmistetaan, että investointien tavoitteet saadaan nopeammin ja kokonaisvaltaisemmin hyötykäyttöön. Muutosjohtamisen asiantuntijapalvelut ovat tärkeä tuki erilaisissa ICT-käyttöönottoprojekteissa.

Teemme muutoksia organisaatiorakenteeseemme 1.10.2024 alkaen. Johtamisen ja uudistamisen palvelut -yksikkö on jatkossa osa Palvelut ja palvelutoimitus -tulosaluetta. Toiminnot jakaantuvat kolmeen osaan:

  1. Johtamisen ja uudistamisen palvelut -yksiköstä asiakkaillemme on tarjolla arkkitehtuuri- ja muotoilupalvelut sekä muutosjohtamisen palvelut. Muutosjohtamisen palveluihin kuuluu johtamisen palvelut sekä ketterät hallinta- ja menetelmäpalvelut.
  2. Palvelu- ja ratkaisusuunnittelu yhdistetään palvelutoimitusyksikköön, jolloin muodostuu synergiaa erityisesti toimitusten osalta.
  3. Innovointi ja kehitystoiminta on jatkossa liiketoimintojen yhteinen kehitysyksikkö. Muutoksella vahvistamme proaktiivista uusien ja olemassa olevien palveluiden kehittymistä. Otamme asiakkaat mukaan yhteiseen kehittämiseen asiakasohjausryhmän avulla.

Lisätietoa organisaatiomuutoksesta:
Marko Pursiainen, varatoimitusjohtaja, johtaja palvelut ja palvelutoimitus
marko.pursiainen@istekki.fi